Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu na kawie zbożowej
5 godz. 25 min
Lody jogurtowo-jeżynowe na patyku
4 godz. 40 min
Wegański sos „serowy”
20 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Ciastka z migdałami i gorzką czekoladą
40 min
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM6, TM7)
55 min
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1 godz. 45 min
Placki z tartych ziemniaków (TM5)
45 min
Lniane smoothie i czekoladowe ciasteczka
9 godz.
Muffinki marchewkowe z orzechową kruszonką
40 min
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
10 min
Żelki mango
2 godz. 30 min